Skip to main content

Furetank söker hela besättningar

Med start under 2024 rekryterar Furetank hela besättningar till våra nybyggda Vingafartyg som levereras under de kommande åren. Kliv in i sjöfartens gröna framtid med oss och bli en del av den hjärtliga Furetankfamiljen.

nn dig välkomnad in i ett familjeägt rederi med lång sjöfartstradition. Vi driver en snabbväxande flotta av toppmoderna tankfartyg som främst trafikerar Nordeuropa.  

Vi söker både erfarna och nyutexaminerade sjömän. Erfarenhet från tankfartyg och tillhörande certifieringar är meriterande, men om några pusselbitar saknas så hjälper vi dig att komplettera din kompetens. 

Vi uppmuntrar karriärutveckling och erbjuder uppmönstring. Ombord arbetar du i 5-6 veckors törnar. Engelska är vårt arbetsspråk och du tjänstgör under Europaavtalet. En extra fin möjlighet under de kommande åren är att resa till varvet i Kina för att vara med och köra hem ett av våra nya fartyg till Europa.

Furetank är ett modernt företag som ständigt utvecklar våra arbetssätt i den fartfyllda och internationella sjöfartsbranschen.retagets vision ”Not a giant but a leader” präglar verksamheten. Du arbetar med den senaste tekniken ombord. Vi jobbar ständigt för att hålla hög kvalitet och ligga i framkant inom innovativ teknik, säkerhet, miljö och arbetsmiljö.

Vi driver de mest energieffektiva fartygen i sin klass globalt. Hållbarhet är ett huvudfokus och vi arbetar hårt för att minska vår klimat- och miljöpåverkan i hela verksamheten. Vår förhoppning är att du delar den strävan. Dina egna initiativ och idéer om förbättringar värderas högt: de blir snabbt till verklighet och kan mycket väl byggas in i nästa Vingafartyg.

Bli en del av Furetankfamiljen. Vi bryr oss om vår personal och vill att du ska trivas på våra fartyg. Hos oss präglas kulturen av respekt, omtanke och engagemang. Våra besättningar är trevliga gäng som trivs ihop. Vi eftersträvar en balanserad andel kvinnor och män och har en ovanligt god könsbalans i branschen.

Personalens välbefinnande står i centrum, då ert engagemang och lojalitet är vår främsta framgångsfaktor. Fartygen är utformade för livskvalitet med god arbetsmiljö, bekväma hytter, välutrustat gym, bastu och förstklassig internetanslutning för att hålla kontakten med dina kära på hemmaplan. 

Här berättar våra sjömän hur det är att jobba på Furetank. Kanske är de dina framtida kollegor?

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Har du frågor? Ring gärna!

Jonas Gunnarsson
Personalchef Furetank

Tfn 0768-80 78 20


TO ALL APPLICANTS

Please note that Furetank can only employ crew living in Sweden due to Swedish taxation rules.