Skip to main content
Stora rekryteringar pågår – Furetanks flotta växer

Career

Med start under 2024 rekryterar Furetank hela besättningar till våra nybyggda Vingafartyg som levereras under kommande år. Kliv in i sjöfartens gröna framtid med oss: vi driver de mest energieffektiva fartygen i sin klass globalt. De är utrustade med toppmodern fartygsteknik, bekväma bostäder och förstklassig internetanslutning för att hålla kontakten med dina kära. Bli en del av Furetankfamiljen – vi bryr oss om vår personal och vill att du ska trivas. Tillsammans med dig utvecklas vi ständigt. Vi inte bara följer utvecklingen, vi leder den framåt för att nå våra mål. Därför är vi ’Not a giant but a leader’.

Vill du bli en del av Furetank?

Vi är alltid intresserade av att veta mer om dig som vill jobba hos oss!

Vi söker dig med behörighet, läkarintyg för sjöfolk och nödvändiga certifikat för den position du önskar arbeta i. Saknar du någon specialbehörighet kan vi hjälpa dig att komplettera.

Utöver det vill vi att du delar våra värderingar. På Furetank präglas kulturen av respekt, omtanke och engagemang. För att uppnå vår vision ’Not a giant but a leader’ behöver alla i företaget bidra med idéer: egna initiativ i det dagliga arbetet och förslag på hur vi kan bli bättre framåt värderas högt. Här kan du vara med och utveckla och påverka.

Våra fartyg trafikerar framför allt norra Europa och ombord arbetar man i 5-6 veckors törnar. Då vi optimerar flottan för att möta våra kunders behov kan avlösningsdagar variera, det innebär att du behöver vara flexibel. Engelska är vårt arbetsspråk och du tjänstgör under Europaavtalet.

Skicka in din intresseanmälan till oss nedan.

Intresseanmälan

TO ALL APPLICANTS

Please note that Furetank can only employ crew living in Sweden due to Swedish taxation rules.

Du kan även e-posta din intresseanmälan till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.